Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka domowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

spód do zapiekanki 1 szt
kukurydza konserwowa 1 łyżeczka
pieczarki 5 szt
keczup 1 łyżka
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka domowa

Spód zapiekanki posmarować keczupem, następnie oczyścić pieczarki i usmażyć na rozgrzanym tłuszczu wraz z osączoną kukurydzą, na koniec ser zetrzeć na tarce o średnich oczkach, przygotowane składniki przełożyć na spód do zapiekanki i podgrzać w naczyniu w żaroodpornym w mikrofalówce około 4 minut w temp. 180 stopni.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 30.08.2012 17:02
domowa najsmaczniejsza
olkaaa 18.05.2012 07:54
lubię
olkaaa 18.05.2012 07:54
lubię
Kaja35 03.03.2012 07:36
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak