Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 0,5 kg
marchewka mała 1 szt
sól, pieprz do smaku
sok z cytryny 1 łyżka
pietruszka suszona 1 łyżeczka
ogórek kiszony 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej

Kapustę kiszoną odcisnąć z nadmiaru soku, przełożyć do miseczki, dodać obraną i pokrojoną w cienkie paski marchewkę jak i ogórka doprawić do smaku solą oraz pieprzem, polać sokiem z cytryny posypać suszoną pietruszką i całość wymieszać. Taką surówkę podaję razem z ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caffee_tea 15.06.2012 22:54
na zimę, zawsze robiłam surówki jak ten przepis
MAR3STA 11.03.2012 17:52
smaczna
Kaja35 03.03.2012 07:36
Dużo witamin

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak