Składniki:
woda | 2 l |
kiełbasa śląska | 1 pętko |
boczek wędzony | 0,2 kg |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | |
grzyby suszone | 1 garść |
olej do smażenia | |
pieprz | |
kostka rosołowa | 1 szt |
kapusta biała | 0,7 kg |
woda | 2 l |
kiełbasa śląska | 1 pętko |
boczek wędzony | 0,2 kg |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | |
grzyby suszone | 1 garść |
olej do smażenia | |
pieprz | |
kostka rosołowa | 1 szt |
kapusta biała | 0,7 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: