Sposób przygotowania

białka ubić z cukrem na sztywną pianę dodać żółtka mieszać wsypać obie mąki i proszek do pieczeni ciasto piec w temp 180*c ok 40 minut potem podzielić na dwa krążki dwie czekolady rozpuścić resztę zetrzeć na wiórka serek wymieszać z płynną czekoladą oraz kilka kropli olejku śmietanowego żelatynę rozpuścić w dwóch łyżkach wrzątku kremówkę ubić z cukrem i na koniec dodać żelatynę na biszkopcie ułożyć krem i ułożyć drugi krążek biszkoptu wierzch i boki posmarować pozostałym kremem ozdobić posypać wiórkami czekolady

Komentarze

  • 0
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    Piekny :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    a te ozdoby z czego są zrobione?
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !