Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

żeberka duszone

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka 60 dag
cebula
kminek 1 łyżeczka
mąka 2 dag
olej do smażenia
sól

Przepis i sposób przygotowania na: żeberka duszone

żeberka kroimy na kawałki oprószamy solą i mąką smażymy przekładamy do garnka i posypujemy kminkiem wlewamy pół szkl wody i dusimy ok 30 min cebulę kroimy w plastry rumienimy na tłuszczu po żeberkach przekładamy do żeberek i dusimy następne 30 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 11.11.2015 18:05
Wyglądają smakowicie
erym 05.04.2014 21:39
moj maz smakosz zeberkowy, oblizuje sie stojac nade mna...
Laila2786 22.11.2013 10:38
co za smaczki
Ewelina38 10.05.2013 10:28
bardzo smaczne, uwielbiam to mięsko i sosik :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak