Sposób przygotowania

Z ciasta francuskiego wycinać pary kształtów. Na jednej części kłaść marmoladę. Przykryć drugą częścią i docisnąć przy brzegach. Posmarować roztrzepanym jajkiem z wierzchu i posypać rozdrobnionym cukrem kandyzowanym. Piec w temp. 200-220 st. C w rozgrzanym piekarniku aż ciasto się zarumieni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    proste i smaczne ciasteczka ,super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajne!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Karolciaf1990

    apetyczne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Karolciaf1990

    apetyczne!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    z checią spróbuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    proste,efektowne i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    rewelacja ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne kąski
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne kąski
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    apetyczne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyśmienite
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    magmonika1995

    fajnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    magmonika1995

    fajnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    to takie szybkie ciasteczka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pysznosci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !