Składniki:
fasola szparagowa | 1,5 kg |
marchew | 1 kg |
cebula | 1 kg |
olej | 1 szkl |
koncentrat pomidorowy | 1 słoik |
ocet | 2 łyżki |
cukier | 2 łyżki |
sól | 1 łyżka |
woda | 1/2 litra |
fasola szparagowa | 1,5 kg |
marchew | 1 kg |
cebula | 1 kg |
olej | 1 szkl |
koncentrat pomidorowy | 1 słoik |
ocet | 2 łyżki |
cukier | 2 łyżki |
sól | 1 łyżka |
woda | 1/2 litra |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: