Sposób przygotowania

Mięso myjemy, kroimy w kostkę, podsmażamy. Dodajemy rozgnieciony czosnek i smażymy mięso na złoto.
Pieczarki myjemy i kroimy w cienkie plastry, cebulę w cienkie talarki. Zdejmujemy mięso z patelni i smażymy na oliwie cebulę - na złoto, a później pieczarki.
W osolonej wodzie z łyżką oliwy gotujemy makaron (al dente). Podgotowujemy brokuły (powinny byc jędrne)
Na głębokiej patelni mieszamy delikatnie wszystkie skłądniki ( razem z pomidorkami) i podsmażamy. Przekładamy na półmisek, posypujemy serem i koperkiem.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Klaudia007

    Czasami taki robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !