Sposób przygotowania

1. Gruszki umyć, obrać i wydrążyć z nich gniazda nasienne.
2. Boczek pokroić na bardzo cienkie plastry, którymi zawijać gruszki, gdy boczek nie
chce się do gruszek przykleić, użyć wykałaczek tak aby podczas pieczenia nie odpadł.
Ubrane w boczek gruszki włożyc do piekarnika nagrzanego do 180 zt C na ok 10 min,
3.
aż boczek się zrumieni.
4. Podawać na zimno lub od razu po wyciągnięciu z piekarnika.

Komentarze

  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    piękne zdjęcie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    tom

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !