Sposób przygotowania

piersi kurczaka tłuczemy na średniej grubości kotlety, przyprawiamy (ilość poszczególnej przyprawy wg uznania) solą, pieprzem, papryką słodką i ostrą, oregano, bazylią i curry i wrzucamy na wcześniej rozgrzany olej na patelni. podsmażamy obustronnie i mamy już gotowe do podania steki.

pyszne, proste i szybkie w zrobieniu : )
polecam!

zamiast patelni można je także przygotować na grillu

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    tom

    lubię takie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iza10

    Taki stek to z czym najlepiej podawac ? ziemniaki, frytki ?
  • 1
    original
    Opublikowano

    emylka86

    ja bym proponowała frytki i jakąś lekką sałateczkę : )
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnyeshka

    a może jakiś zimny napój do tego ? ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasia46

    Super przepis.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !