Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

z pieczarek usuwamy trzony i oczyszczamy główki tak by w ich wnętrzu było więcej miejsca.
nóżki siekamy w kosteczkę i dodajemy do mięsa mielonego razem z 1 jajkiem i drobno posiekaną cebulą i czosnkiem.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    świetne! Bardzo je lubię :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iza10

    a co należy zrobić by farsz z pieczarek nie wypadł ?
  • 0
    original
    Opublikowano

    emylka86

    dlatego właśnie trzeba zacząć smażenie od główki pieczarki, ona się skurczy i farsz lepiej się trzyma : )
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara33

    super
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    rewelacyjny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    matesko

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    wyglądają rewelacyjnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !