Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej z porem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 15 dkg
jabłko 2 szt
por 1/4 szt
Pieprz ziołowy mielony Prymat do smaku
tymianek 1/2 łyżeczki
oliwa 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej z porem

Zieloną część pora kroimy na drobne paseczki i solimy na 15 min, żeby zmiękła. Dodajemy do pokrojonej kiszonej kapusty, ścieramy do tego jabłka na grubej tarce. Doprawiamy pieprzem ziołowym i tymiankiem, mieszamy z oliwą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

m1monika 31.05.2013 07:54
smaczna :-)
Wacław 24.03.2012 09:38
pyszna i zdrowa !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak