Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej makreli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
cebula 1 szt
ogórek kiszony 3 szt
majonez 2-3 łyżki
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej makreli

Makrelę dokładnie obieramy pozbywając się ości. Dodajemy pokrojonego ogórka i cebulę w kostkę. Pieprzymy i dodajemy majonez, aby wszystko złączył. Mieszkamy i odstawiamy na godzinę. Ja podaje z chlebem bo tak lubię;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anio?eczek 11.02.2012 11:22
prosta i smaczna :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak