Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz wołowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina 500 g
cebula
pieczarki 300 g
ziele angielskie
Liść laurowy suszony Prymat
Kucharek przyprawa do potraw
sos pieczeniowy 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz wołowy

Wołowine pokroić w kostkę i podsmażyc na niewielkiej ilosci tłuszczu. Do mięsa dodać posiekaną cebulę oraz pieczarki pokrojone w paseczki. Dusić do miękkosći ok. 1h. Doprawic do smaku. Sos pieczeniowy przygotować wg opakowania i zalać gulasz. Zagotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

katarzynka455 11.02.2012 10:30
smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak