Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

sprawionego karpia dzielimy na porcje. Do gotującej się wody wkładamy pokrojoną w kostkę marchew i pietruszkę oraz zieloną część pory, dodajemy ziele kucharka i wkładamy kawałki ryby, wszystko gotujemy 25 minut na wolnym ogniu


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszna,uwielbiam zupę z karpia
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    przepyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    świetny pomysł na połączenie pikantnego smaku z zupą rybną
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    zupy rybne są podobno bardzo smaczne, a tak rzadko je robimy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    prezentuje się smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo rzadko robię zupę z ryb a są bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !