Nowe przepisy na pyszne sałatki

Sposób przygotowania

wodę gotujemy i do zagotowanej i wyłączonej już wrzucamy ziele, listki, jałowiec, zostawiamy pod przykryciem do ostudzenia. Następnie do ostudzonej dodajemy resztę przypraw i pokrojony w plasterki czosnek. marynaty starcza na około 2-3 kilo mięsa, Ja marynuję mięso w zimnym miejscu tydzień

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    misia53

    ten przepis sobie zachowam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    fajna:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    marynata i kawałek mięsa i już mamy coś wspaniałego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    przyda się
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawelek180844

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    super zalewa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !