Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczuś :)

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Sól czosnkowa jodowana Prymat
cebula
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Boczuś :)

Boczek posypujemy obficie solą czosnkową i przyprawą do wieprzowiny Prymat. Na wierch dajemy drobno pokrojoną cebulę,delikatnie polewamy oliwą i pieczemy w piekarniku 1-1,5 godz. w temperaturze 180 stopni. Podajemy na ciepło,lub na zimno-w plasterkach. :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

usmiech 03.05.2012 12:35
dobre
AnaSt 27.02.2012 17:18
Uwielbiam pieczony boczek, na pewno się skuszę;)
smakowita 26.02.2012 21:02
moje smaki
caralajna 21.02.2012 10:39
ładne zdjęcie
eduszo
eduszo 12.02.2012 14:28
Aż ślinka leci na taki smakołyk.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak