Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka zbiałej kapusty z rzeżuchą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała
marchew
seler
rzeżucha
koperek
sok z cytryny
Kucharek przyprawa uniwersalna
majonez tradycyjny

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka zbiałej kapusty z rzeżuchą

Kapustę drobno siekamy,posypujemy Kucharkiem,skraplamy sokiem z cytryny i na chwilę odstawiamy. Dodajemy startą na tarce marchew i seler,mieszamy,dodajemy posiekaną rzeżuchę i koperek. Na koniec dajemy łyżkę majonezu i dobrze mieszamy. Smaczna i zdrowa

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

usmiech 24.05.2012 11:28
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak