Składniki:
Ciasto: | |
mąka | 250 g |
cukier | 3/4 szklanki |
masło | 150 g |
zmielone migdały | 80 g |
żółtko jajek | 2 szt |
miód | 5 łyżek |
mąka ziemniaczana | 50 g |
cukier | 50 g |
cynamon Prymat | |
twaróg | 250 (półtłusty) |
jabłka | 1 kilka szt. |
Ciasto: | |
mąka | 250 g |
cukier | 3/4 szklanki |
masło | 150 g |
zmielone migdały | 80 g |
żółtko jajek | 2 szt |
miód | 5 łyżek |
mąka ziemniaczana | 50 g |
cukier | 50 g |
cynamon Prymat | |
twaróg | 250 (półtłusty) |
jabłka | 1 kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: