Sposób przygotowania

Rzodkiewkę dokładnie myjemy i kroimy. Oliwę z oliwek mieszamy z przyprawą mieszanka czosnkowa kotany. Dodajemy do rzodkiewki i mieszamy. Ogórek obieramy ze skórki wykładamy na talerz. Pomidora należy sparzyć we wrzątki i ściągnąć skórkę, wykładamy na talerz według uznania ile chcemy sztuk. Wszystkie składniki na talerzu solimy i pieprzymy. Podajemy do obiadu

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    no teraz to bym zjadła taką rzodkiewkę...;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    mnia mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    uwielbiam takie sałatki:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    wiosene
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    lube bardzo nawet tak same zjesc, nie do obiadu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !