Sposób przygotowania

Jajka należy ugotować na twardo, wystudzić, obrać i przekroić na połowę. Wykonać sos czosnkowy w sposób następujący: majonez zmieszać ze śmietaną, dodać czosnek granulowany, sól, wymieszać na jednolitą masę. Nałożyć do szprycy i udekorować sosem jajka na wierzchu. Następnie sos i jajka posypać papryką w proszku. Szczypiorek i pietruszkę opłukać, szczypiorek posiekać drobno i posypać nim jajka, całość udekorować listkami pietruszki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    ładnie udekorowane...wglądają nieziemsko..;P
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    supcio
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    pyszności i jakie ładne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    łądnie podane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !