Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SANDACZ W MAJONEZIE

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sandacz 50 dag
majonez 1 szkl
jaja 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: SANDACZ W MAJONEZIE

Sandacza sprawić i ugotować w wywarze z warzyw. Po osaczeniu i ostudzeniu rybę podzielić na porcję, usuwając ości. porcje ułożyć na półmisku i oblać majonezem. Przybrać jajami gotowanymi na twardo i pokrojonymi na ćwiartki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 15.02.2012 19:46
minusujesz mój komentarz zamiast odpowiedzieć?! no to wszystko już dla mnie jasne....
SmacznaPyza 10.02.2012 15:44
w składnikach 50 dag ryby a potem piszesz, że cały sprawiony...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak