Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałtka Do Placka po Węgiersku

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 500g pół głowki
papryka czerwona 50g pół papryki
ogórek kiszony 100g 4-5
cebula czerwona 50g 1 cała
majonez 100g 3 łyżki stołowa
Musztarda sarepska Prymat 25g 1 łyżka stołowa

Przepis i sposób przygotowania na: Sałtka Do Placka po Węgiersku

Jest to idealna sałatka do Placka po węgierski i nie tylko POLECAM!

1. Szatkujemy Kapustę
2. Siekamy Cebulkę Czerwoną
3. Kroimy w kostkę ogórki kiszone
4. Kroimy w kostkę

Całość mieszamy z Majonezem i Musztardą
Gotowe!

Sałatkę podajemy z Plackiem po Węgiersku!

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak