Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PAPRYKA Z JABŁKAMI

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

zielona papryka (świeża) 5 szt
jabłka 4 szt
jaja 4 szt
majonez 0,5 szkl
natka pietruszki 1 łyzka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: PAPRYKA Z JABŁKAMI

Strąki opiec i zdjąć z nich skórkę, usunąć gniazdka nasienne. Jabłka obrać, pokroić w kostkę i wymieszać z jajkami na twardo i posiekanymi oraz z jednym strąkiem papryki także drobno pokrojonym, posiekana nacią i majonezem dodać sól i pieprz do smaku. Nadzieniem napełnić 4 strąki papryki i podać przybrane pokrojonymi pomidorami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak