Składniki:
bazylia | 0,5 łyżeczka |
pieprz | 0,5 łyżeczka |
sól | 0,5 łyżeczka |
czosnek | 1 ząbek |
cebula | 1 sztuk |
olej | 4 łyżka |
kiełbasa chuda | 3 sztuk |
fasolka szaragowa | 500 gram |
przecier pomidorowy | 0,5 opakowanie |
oregano | 0,5 łyżeczka |
bazylia | 0,5 łyżeczka |
pieprz | 0,5 łyżeczka |
sól | 0,5 łyżeczka |
czosnek | 1 ząbek |
cebula | 1 sztuk |
olej | 4 łyżka |
kiełbasa chuda | 3 sztuk |
fasolka szaragowa | 500 gram |
przecier pomidorowy | 0,5 opakowanie |
oregano | 0,5 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: