Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Cebulę kroimy w kostkę, przesmażamy na oleju i dodajemy do niej szpinak. Doprawiamy solą i pieprzem


Komentarze

  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    ciekawie wyglądają i pewnie tak smakują
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetne, a wykorzystanie szczypiorku rewelacyjne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    piękne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Bardzo fajnie podane, no i oczywiście smaczne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne sakiewki
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Warto takie zrobić.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !