Sposób przygotowania

Kalafiora oraz brokuła oczyścić, opłukać i podzielić na różyczki, następnie ugotować do miękkości z dodatkiem soli i obranej marchewki. Po ugotowaniu stopić na patelni masło zrumienić bułkę tartą wrzucić warzywa z pokrojoną w plasterki marchewką i lekko podsmażyć, na koniec warzywa przełożyć na talerz , doprawić lekko pieprzem i polać stopionym masełkiem z bułką tartą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !