Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

1 cukier waniliowy
MASA CZEKOLADOWA:
500 ml jogurtu naturalnego
0,5 szklanki cukru pudru
1 czekolada mleczna
4 łyżeczki żelatyny
DODATKOWO:
1 czekolada mleczna
1 paczka ciastek "Katarzynki"

Mąkę przesiać, dodać proszek do pieczenia, cukier waniliowy, cukier, margarynę oraz żółtka i śmietanę, ciasto szybko zagnieść dokładnie na jednolita gładką masę. Ciasto może się lekko kleić. Odstawić do lodówki na ok 30 minut. Na blachę do pieczenia wyłożoną papierem do pieczenia wykładamy ciasto jasne a następnie posypujemy pokruszone ciastka "Katarzynki"


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super wygląda!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    smak lata zimą - super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowita :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pychotki :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne ciacho
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo kuszące
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    fajne polaczenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale musi być pyszne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Edita

    fajnie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    dobre ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    pyszne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !