Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

1 cukier waniliowy
MASA CZEKOLADOWA:
500 ml jogurtu naturalnego
0,5 szklanki cukru pudru
1 czekolada mleczna
4 łyżeczki żelatyny
DODATKOWO:
1 czekolada mleczna
1 paczka ciastek "Katarzynki"

Mąkę przesiać, dodać proszek do pieczenia, cukier waniliowy, cukier, margarynę oraz żółtka i śmietanę, ciasto szybko zagnieść dokładnie na jednolita gładką masę. Ciasto może się lekko kleić. Odstawić do lodówki na ok 30 minut. Na blachę do pieczenia wyłożoną papierem do pieczenia wykładamy ciasto jasne a następnie posypujemy pokruszone ciastka "Katarzynki"


Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !