Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z jajem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 3 pęczki
groszek konserwowy 1 puszka
jajko 7
majonez 20 dag
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z jajem

Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek i pokroić w kostkę. Rzodkiewki oczyścić, umyć i pokroić w plasterki. Groszek odsączyć z zalewy. Wymieszać z jajkami i rzodkiewkami. Dodać majonez, po czym dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak