Sposób przygotowania

Przepyszna i zdrowa surówka na przeziębienia, do obiadu i na kanapkę albo , jak kto woli solo.

1. Kapustę drobno poszatkować ( ja robię to w blenderze).
2. Pokroić drobno koperek i czosnek.
3. Skropić sokiem z cytryny, przyprawić solą i pieprzem.
4. Połączyć z jogurtem.
5. Udekorować plasterkami czosnku.

SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja robię taka z surowym kalafiorem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    Ja też czasami robię z kalafiorem ( latem, kiedy są najlepsze ) albo z brokułami.
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    a jaki chuch potem!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    Najważniejsze jest zdrowie!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !