Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażone patisony

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

patison 1 sztuka
jajko 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Smażone patisony

Patison(a) umyć, obrać ze skórki, usunąć pestki. Miąsz pokroić w plasterki. Zrobić panierke z ubitego jajka i bułki tartej, smażyć na oleju(jesli ktoś woli to oliwie z oliwek) posolić do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa/kalapurtka 07.08.2011 19:30
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak