Pogotowie kulinarne Michela Morana

Sposób przygotowania

Tłuszcz i cukier utrzeć na pulchną masę, dodawać stopniowo pozostałe składniki. Ciasto rozwałkować na grubość 1 1/2 cm, na oprószonej mąką stolnicy. Małą szklaneczką wykrawać kółka. Ze środka każdego, kieliszkiem o mniejszej średnicy wycinać mały otwór. Ciastka smażyć w rozgrzanym tłuszczu. Osączyć z tłuszczu i posypać cukrem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pyszności :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !