Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boeuf Stroganow

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

polędwica wieprzowa 1 kg
masło 5 łyżek
mąka 5 łyżek
papryka czerwona
cebula 2
śmietana 1 szklanka
koncentrat pomidorowy 5 łyżek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Boeuf Stroganow

Mięso pokroić w paski, usmażyć na połowie masła i oprószyć mąką. Na reszcie masła zrumienić pokrojoną w talarki cebulę, dodać mięso, koncentrat,przyprawy i śmietanę, mieszając zagotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna138 06.04.2012 22:25
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak