Sposób przygotowania

Czekoladę stopić.Ubić z rumem i 5 dag śmietany,dodać resztę ubitej śmietany.Wstawić mus na 2 godz.do lodówki.Morele zmiksować w syropie,połączyć z sokiem z cytryny i cukrem waniliowym.Mus przełożyć do szprycki,wycisnąć do pucharków.Udekorować sosem i owocami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    Fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !