Sposób przygotowania

Obrane jarzyny pokroić w plasterki, ziemniaki w dużą kostkę, zalać trzema szklankami wody i gotować. Gdy będą miękkie dodawać szczaw, rozrobioną w mleku mąkę i gotować ok. 15min. Podawać z połówką ugotowanego na twardo jajka.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    zupka jak marzenie! jeszcze jest szczaw to zrobię na pewno!
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo lubię szczaw! i robię taka zupę bardzo często!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pysznie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ależ pychota, już się nie mogę doczekać kiedy będzie szczaw, zaraz gotuję taką zupkę - UWIELBIAM !!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !