Sposób przygotowania

Rybę (dowolną zależy jaką kto lubi) pokroic w kostkę, przyprawić pieprzem i solą. Marchew umyć,obrac i zetrzec na tarce z grubymi oczkami. Por i seler umyć i drobno pokroić,olej rozgrzać na patelni. Ok 6 pieczarek obrać ze skórki i pokroić w plasterki, kostki rybne usmazyc na patelni, wyjąc z patelninastepnie usmazyć czosnek drobno posiekanypieczarki oraz warzywa i smazyć, przyprawić solą, pieprzem i vegetą dodac rybkę i jeszcze chwile podsmazyc.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    uwielbiam i ryby i warzywa;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    oooo praiwe jak po grecku!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !