Sposób przygotowania

budyń przygotowujemy z na mleku i dodajemy cukier oraz aromat pomarańczowy. przelewamy do slalaterek i studzimy w tym czasie przygotowujemy galaretkę w 2 szkl wody i pozostawiamy do stęzenia. Gdy stęzeje dekorujemy nią budyn i miedzy nimi wkładamy bita śmietanę na srodek dajemy kostkę czekolady z dowolnym nadzieniem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    polecam ten deser połączenie bitej śmeitany z budyniem poprostu rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiazur

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    świetny dla dziecka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !