Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa groch

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

groch 1 opakowanie
kiełbasa 2 laski
żeberka 1 szt
cebula 1 szt
mąka 2 łyżki
Papryka słodka mielona Prymat 2 łyżki
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: zupa groch

groch moczymy dobę gotujemy dodajemy żeberko kiełbasę pokrojoną w kostkę i wrzucamy do grochówki gdy żeberko się ugotuje wyjmujemy i smażymy na patelni z dodatkiem cebuli pokrojonej w kosteczkę wrzucamy do grochówki doprawiamy gdy będzie już się gotowała a groch będzie miękki ucieramy mąkę z papryką i trochę zupy i wlewamy do grochówki doprawiamy

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak