Sposób przygotowania

Sałatę dokładnie płuczemy i osuszamy. Z dojrzałej połówki awokado wyciągamy pestkę. Miąższ awokado wydrążamy łyżeczką, jak najmocniej go przy tym rozdrabniając. Doprawiamy sokiem z cytryny, odrobiną soli i świeżo mielonym pieprzem, dokładnie mieszamy. Pomidorki myjemy, odcinamy "kapelusiki", wydrążamy miąższ i napełniamy pastą z awokado. Nadziane pomidorki układamy na sałacie, rozłożonej na półmisku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    interesujący
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    tak i ładnie się prezentuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    pomysłowe:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    pomysłowe:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    freekate

    apetycznie wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Bardzo pomysłowe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ma się fantazję :o)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    slicznie wyglada
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Piękny zielony kolor...
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ekstra!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajny kolorek
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo apetycznie wyglądają. Ciekawy przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Melania

    Wspaniała przekąska :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !