Sposób przygotowania

Kapustę pekińską myję, osuszam i kroję na drobne kawałki. Umyte pomidorki kroję na pół, a paprykę w cienkie paski.

SOS DO SAŁATKI: czosnek przeciśnięty przez praskę rozgniatam z solą, następnie mieszam z oliwą i sokiem wyciśniętym z cytryny. Doprawiam do smaku świeżo mielonym czarnym pieprzem.

Wszystkie składniki sałatki przekładam do miski, dodaję pokrojone kiełbaski i pokrojoną w piórka cebulę. Całość doprawiam sosem, posypuję świeżymi ziołami i delikatnie mieszam.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bomba wiataminowa
  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    świetna:) taka kolorowa......
  • 2
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    idealne na kolację
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wygląda smacznie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Dziękuję i polecam.
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    przepięknie ,kolorowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszna i szybka sałatka na kolacje
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wspaniale się prezentuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetna sałatka i do tego taka ładna i kolorowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    rewelacyjnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    pysznie wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    smaczna salatka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    Szybko i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !