Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Sałatę dokładnie płuczemy, osuszamy, rozrywamy na małe kawałeczki, układamy na półmisku. Filety dokładnie myjemy. Foremką do ciast w kształcie serca wycinamy kawałki ryby. Kostkę rosołową kruszymy, mieszamy z olejem i powstałą pastą smarujemy "serca" ryby.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    pomysłowa rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    przez żołądek do serca :o)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    z musztardą Prymat musi smakować wspaniale! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Oj, tak- jest pyszny :)!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !