Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Ryż płuczę kilka razy pod bieżącą wodą. Następnie zanurzam w wodzie i odstawiam na 20 minut. Po tym czasie jeszcze raz go płuczę i przekładam do garnka. Zalewam zimną wodą mineralną. Stawiam na ogień i zagotowuję. Następnie ogień zmniejszam na taki, aby tylko podtrzymywał gotowanie. Garnek przykrywam pokrywką. Gotuję 15 minut.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Mistrzostwo!!!!! ja tak nie potrafię,brawo!:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    świetne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajne , trzeba w końcu zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    moje ulubione składniki :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    lubie sushi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Oj dobre,to dobre szkoda tylko że ja sam rzadko to robie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Oj kusisz:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    a tu jak zwykle smacznie i wszystko dokładnie zobrazowane:))
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo ciekawa propozycja.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !