Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grzanki do zup i sałatek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb tostowy
oliwa
masło

Przepis i sposób przygotowania na: grzanki do zup i sałatek

chleb posmarować odrobiną masła pokroić w drobną kostkę skropić oliwą układać na blasze wstawić do nagrzanego piekarnika do 180st.najlepiej z termoobiegiem i podpiec na złoty kolor ok.20min.po upieczeniu można je włożyć jeśli mamy ich więcej do hermetycznie zamykanego słoja.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 04.05.2013 10:44
Też takie robię
Wacław 19.05.2012 10:11
lubie takie !
Mariusz10 09.02.2012 17:28
lubię takie grzanki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak