Sposób przygotowania

Rodzynki namoczyć, aby były mięciutkie.

Jabłka wydrążyć uważając, aby ich nie uszkodzić. Pozostałe składniki wymieszać ze sobą i nafaszerować nimi jabłka.

Posypać cynamonem dla smaku.
Przykryć kapturkami i wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika.
Wyjąć jak jabłka się zarumienią, czyli po około 15 minutach.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pyszności
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Uwielbiam jabłka pieczone
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pycha i pomysłowe
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    bardzo lubię jabłka zapiekane
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    uwielbiam takie deserki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    takie jabłuszka muszą być pyszne
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !