Sposób przygotowania

NAJPIERW PRZYGOTOWUJEMY MASĘ BUDYNIOWĄ - PRZEPIS W MOJEJ KSIĘDZE " MASA BUDYNIOWA WG ANETY " I ODSTAWIAMY DO PRZESTUDZENIA. DO BLACHY WYŁOŻONEJ WOLIĄ UKŁADAMY HERBATNIKI, NASTĘPNIE HERBATNIKI SMARUJEMY MASĄ KRÓWKOWĄ, ZNOWU UKŁADAMY HERBATNIKI I SMARUJEMY PRZESTUDZONĄ MASĄ BUDYNIOWĄ I TAK NA PRZEMIAN. KOŃCOWA WARSTWA PLACKA MUSI BYĆ ZAKOŃCZONA HERBATNIKAMI. ODSTAWIAMY PLACEK DO ZIMNEGO MIEJSCA I PRZYGOTOWUJEMY POLEWĘ CZEKOLADOWĄ - PRZEPIS W MOJEJ KSIĘDZE " POLEWA CZEKOLADOWA DO CIAST ". POLEWAMY PLACEK WYSTUDZONĄ POLEWĄ I POSYPUJEMY MIGDAŁAMI. PYSZNY PLACUSZEK ALE TRZEBA MIEĆ DUŻO CIERPLIWOŚCI :)

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    wygląda rewelacyjnie
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wygląda apetycznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewaaa

    to wielkie ciacho, a nie ciasteczko ;) a ja pewnie sama zjadłabym z chęcią całą blachę :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    pewnie bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    b.apetyczny deser !
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    mmm ale słodkosci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !