Sposób przygotowania

Filety rozbijamy. Oprószamy z dwóch stron pieprzem, kucharkiem i czosnkiem. Plaster sera zwijamy w rulonik i dajemy na fileta, zawijamy w roladkę. Jajko roztrzepujemy i moczymy w nim przygotowane roladki a następnie obtaczamy w bułce tartej. Olej rozgrzewamy i pieczemy na nim przygotowane roladki na rumiano z każdej strony.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Apetyczne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    znakomicie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super do ziemniaczków i surówki
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszne są takie roladki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ale smakołyki
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię takie:)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fantastyczne roladki
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    apetyczna nawet jako przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    wyglądają super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Przepyszne roladki- uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !