Sposób przygotowania

Mięso mielimy przez maszynkę. Cebulę obieramy razem z czosnkiem i także mielimy. Bułkę moczymy w wodzie i odciskamy. Do mięsa dodajemy czosnek, cebulę bułkę oraz przyprawy. Wyrabiamy na jednolitą masę. Z przygotowanego ciasta lepimy kulki obtaczamy w bułce tartej i smażymy na silnie rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    takie klopsiki to bym teraz zjadła z jakimś sosikiem najlepiej
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    przepyszne klopsy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    proste i zarazem smaczne :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    PIOTR11

    pysznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !