Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASTERYZOWANE POMIDORY W ZALEWIE WŁASNEJ

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory
sól

Przepis i sposób przygotowania na: PASTERYZOWANE POMIDORY W ZALEWIE WŁASNEJ

Z części pomidorów zdjąć skórkę, ułożyć w słoiku. Drugą część przełożyć do garnka, rozgnieść, pogotować jakiś czas, dodać sól. Przecierem zalać pomidory, słoiki szczelnie zamknąć, pasteryzować kilkanaście minut. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak