Sposób przygotowania

Cukier zalać szklanką wody, dodać wanilię oraz żurawiny i zagotować. Do gotującego się syropu dodać pokrojone jabłka i gotować do miękkości. Gotowe owoce przełożyć do czystych, suchych słoików, szczelnie zakręcić. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś dla mnie....jestem bardzo jabłkowa i do ciast i jako chutney do mięs
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    jeszcze nigdy nie robiłam konfitur, ciekawy i łatwy przepis :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    jeszcze nigdy nie robiłam konfitur, ciekawy i łatwy przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !