Sposób przygotowania

Galaretki rozpusczamy w 1, 5 szklanki wody każdą osobno.
Śnieżkę instant rozrabiamy wg przepisu na opakowaniu.
Mandarynkę obieramy i kroimy w plastry.
Śnieżkę dzielimy na dwie części.
Mieszamy z powoli tężejącymi galaretkami.
Foremki do muffinek wypełniamy najpierw jasna masą , kładziemy połowe plastra mandarynki.
Odstawiamy do stężenia.
Następnie wykładamy porcjami czerwoną mase.
Odstawiamy do całkowitego stężenia.
Gdy pianki długo juz postoją nalewamy do płaskiego naczynia gorącą wode ,wsadzamy na chwile foremkę z pianką i po chwili przewracajac dnem do góry wykładamy piankę na talerz.
Dekorujemy dowolnym dżemem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    dlaczego na euro ?? :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    smacznie
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ok zmienię nazwe
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo pomysłowy deser.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pyszny deserek!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię niespodzianki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    świetne pianki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pomysłowy i smaczny deserek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !